Vad gör vi
 

Renoveringar och byggnationer 
Går du i byggtankar?  Helhetslösningar för ut eller invädig renovering är vår största områede inom byggnation men även nyproduktion, garage eller atenfallare.  

Vårt team står av 5 snickare, platsättare, rörmockare, inredare, målare och tapetserare. 
Vår arbetsledare är med vårt byggteam och håller tidsplanen och projekteringen av våra kunders projekt, allt för att kunden ska få rätt förutsättningar. 

Designgruppen och Westman VVS & BYGG är två företag som slog sig samman till ett företag.  Vi ser till att ditt byggprojektet blir under samahängade veckor inom VVS, El, snickeri och byggnation.  Våra kunder slipper ringa runt till olika hantverkskategorier och företag  för att få sitt projekt under samanhängande tidsplan. Du som kund slipper även planeringen och får hjälp av vår inredare med alla valen du står inför.  Men framförallt ha en person att vända sig till när det uppstår frågor under byggprojektet och som även är en bra handledare för vårt  snickareteam så allt blir rätt utifrån kundens önskemål. 

Ritningar och planering för olika projekt  
Både inför ett bygglov eller en renovering behövs ofta ritningar för att få till en bra 
 helhetslösning. Men även någon som planerar och bygger upp det estetiska. 
Vi på Designgruppen planerar både skolor, företagsverksamheter, hotell eller
privata hem. Ritningar för byggnationer, el, vvs, snickeri är vår främsta uppgift, både stora som små utföranden.  

Styling
Designgrupppen jobbar även med styling för privat eller offentliga ytor. Behöver du ha en lokal stylad eller sälja ditt hus. Via Fastighetsbyrån i Kalix jobbar vi med styling och konsultation och råd inför din försäljning.