Designgruppen tillsammans med Westman VVS & Bygg

Designgruppens ägare Johanna Eliasson som är utbildad inredningsarkitekt i grunden  har många års erfarenhet av yrket i byggbranchen. Designgruppen startades med grundtanken att kunna samarbeta med andra företag inom bygg och  hjälpa  kunder när dem ska renovera eller bygga nytt. Designgruppen slog sig senare samman med företaget Westman VVS & Bygg som hon själv idag är med och driver. 

Kunderna hos oss har väldigt mycket frågor om material, färger och behöver ofta  hjälp med utforming av deras projekt, planlösning eller bygglov. Men även hjälp med att få till bra lösningar för både VVS och El. Designgruppen hjälper till med att kunna ge ritningar men även till för att stötta vid alla det val och frågor som kunden har under projektet.

Vid en renovering är det ofta mycket att tänka på för kunden, att få hjälp med både beställningar, material, färger och även ha ett  bollplank under hela projektet har gjort att våra projekt hållts tidsplaner och inte fått oväntade överraskningar som byggmissar. 

Under flikarna i menyradern kan du läsa mer om oss.